Cara Buat Iklan Facebook Murah

Cara Buat Iklan Facebook Murah



Alhamdulillah,terhasil jugak 1 video toturial pasai cara-cara aku Setting FB Ads yg bermodaikan RM3 dan return RM 150.
.
Ini merupakan tips dan trick untuk buat facebook ads hampa jadi murah dan berkesan.
.
Kalau dapat banyak sambutan aku buat Page Likes lak.
.
Semoga bermanfaat kepada semua kalau ada pertanyaan hampa bole komen kat bawah nohh.
.
Siput FB Ads anda.
.
#yasinamron #nothingbutbetter #siputfbads #facebookads #tipfacebookads #carabuatiklanfacebookmurah

source

Related posts

21 Thoughts to “Cara Buat Iklan Facebook Murah”

  1. FB ADS 2020 bukan lagi rm3 tapi rm 4.22 T____________T.
    Ada video baru utk Page Like tahun 2020
    https://youtu.be/kr6tQUI6iHQ
    semoga bermanfaat utk semua.

  2. As salam bro sy nk tny klu nk iklan kan seelok2nya kena buat dlm 3 atau 7 hr terus ke sb sy buat 1 hr je reach ramai tp utk dpt org PM tny ada seorng dua je

  3. Bro..fb ads ni dalam iklan tu,ada sale kita ke mcm mana,sbab dah brapa hari dah video pasal f.b ads ni kuar kat youtube aku,tapi aku xfaham la pasal bnda ni,f.b ads ni utk org yg bisnes jual barang je kan,nanti bila iklan tu kuar,akan kuar sale kita kan,mcm tu..

  4. org kampung aku nih!!!! hare sungguhhhh…pandai hang nohhh…wasap aku wei.. 0123801994. bangga aku.

  5. Tuan, noob here..jika kita set lowest bajet utk ads maknanya fb akan run ads ikut brp amount yg kita provide ye? mengikut rate lowest semasa?

  6. Kalau juai baju melayu, target nak all ke lelaki shj ?

  7. Bayaran pling murah brape utk brape hari??

  8. Kalau Guna handphone boleh ke

  9. Maksud return rm150 tu return dari segi apa ye? Sale ke

  10. sangat bermanfaat…terbaik…

  11. Tolong ajaq sya boleh tak…

  12. Blh pm no .? Blh ws sya dk 0194974941

  13. boleh tak sya nk bljar dengan abng

  14. Salam nak tanya kenapa saya create audience tu potential reach dah sikit tapi meter dia tak centered pun

  15. X pandai nk buat.. Blh tlg buat x?

Leave a Comment